Wijkontmoetingsdag 2010

Op zondag 27 juni j.l. heeft de eerste wijkontmoetingsdag in Vrangendael plaatsgevonden. Er was een demonstratie van de brandweer. Tijdens deze ontzettend warme zondag heeft de brandweer letterlijk voor verkoeling gezorgd, met name voor de kinderen die met veel enthousiasme gebruikmaakten van het springkussen annex waterglijbaan.

Op het Cruyff Court en het sportveld vonden diverse sport- en spelactiviteiten plaats. Tevens kon men een kijkje nemen bij de Buitenschoolse opvang (BSO) - Grote Helden.

Om 15.00u werd door wethouder Ruud Guyt het startschot gegeven voor de eerste Vrangendael-tocht. De tocht is in samenwerking met de Sportstichting Sittard-Geleen, Fontys Sporthogeschool en wpV uitgestippeld.

Naast een informatiemiddag over PAC (Physical Activity Centre), een gratis gezondheidstest, een demonstratie GALM (Groninger Actief Leven Model) en een workshop Nordic Walking, was er een gezellig samenzijn in en rond buurthuis 'De Oase'.

De hele middag werd muzikaal opgeluisterd door vier Artamusebands.

Ondanks het warme weer mag deze eerste wijkontmoetingsdag zeer geslaagd genoemd worden, mede dankzij alle instanties die hebben meegeholpen bij de voorbereidingen, maar ook de 6 vrijwilligers die op de dag zelf hun steentje aan dit succes hebben bijgedragen. Allen nogmaals heel hartelijk bedankt voor de inzet en het enthousiasme!!