Maandelijkse Vrangendaeltocht: speciale editie op 4 oktober!! De kerkhofwandeling!!

Zoals u wellicht al heeft gelezen, is tijdens de wijkontmoetingsdag op 27 juni j.l. het startschot gegeven voor de Vrangendaeltocht: een wandeltocht dwars door Vrangendael en Kemperkoul, evenals de nabijgelegen natuur.

Wanneer?
Eerste maandag van de maand, start om 14.00u.
De wandeltocht op 4 oktober 2010 is een speciale editie: de Kerkhofwandeling. De heer Ed van de Ende leidt u over de Algemene Begraafplaats en brengt bijzondere mensen en hun laatste rustplaats onder uw aandacht. Het startpunt is de hoofdingang van de Algemene Begraafplaats.

Deelname is steeds gratis. De reguliere Vrangendaeltocht-wandelroute is af te halen bij buurthuis 'De Oase' dat tevens begin- en eindpunt van de Vrangendael-tocht is. Na de wandeling wordt u bij buurthuis 'De Oase' gastvrij ontvangen met een gratis kopje koffie. De tegoedbon - alleen te gebruiken in combinatie met de wandeltocht - heeft u al enkele malen aangetroffen in onze flyer.

U bent toch ook van de partij (geweest)?!?! Niet?! Denk dan aan de volgende eerste maandag van de maand!! In 2010 vindt de Vrangendaeltocht nog plaats op maandag 1 november en 6 december a.s.