Even voorstellen: Nadine Zaicsek, kinder-, tiener- en jongerenwerker bij Partners in Welzijn

Hallo allemaal!

Graag wil ik me even voorstellen ik ben Nadine Zaicsek en werk bij Partners in Welzijn (PiW) in Sittard.

Waarschijnlijk zijn er een aantal mensen die Partners in Welzijn wel kennen, maar ik zal kort even vertellen wat het is. Partners in Welzijn is een welzijnsorganisatie in Sittard en omstreken waar verschillende mensen werken die er zijn om je te helpen in (moeilijke) situaties. Zo zijn er maatschappelijk werkers waar je terecht kunt, maar er zijn bijvoorbeeld ook mensen die je helpen om je papierzaken op orde te krijgen of andere dingen waar je graag hulp bij zou willen. Voor meer informatie zou je eens kunnen kijken op www.partners-in-welzijn.nl. Ik ben kinder-, tiener- en jongerenwerker bij Partners in Welzijn in Sittard-Oost. Ik richt me vooral op de jeugd tussen 4 en 24 jaar oud. Ik probeer contact te onderhouden met deze doelgroep en activiteiten aan te bieden.

Zo zijn er al verschillende clubjes in Sittard-Oost voor kinderen en tieners:

Het is tijdens de activiteiten altijd gezellig en er mag veel, maar… er zijn natuurlijk ook regeltjes bij ons. Belangrijk is dan ook dat er contact is met ouders, zodat er af en toe ook ruimte is om even kort met ouders te kletsen over hoe het met je gaat en ook hoe het gaat bij de activiteiten of andere belangrijke dingen die ouders graag willen bespreken.

Het zou leuk zijn als deze activiteiten op meerdere plekken in Sittard-Oost zouden plaatsvinden, misschien wel op de basisschool in jouw wijk of op een andere leuke plek, alleen zal dit niet gaan zonder vrijwilligers! Deze activiteiten kunnen niet gerealiseerd worden zonder vrijwilligers, dus mocht je interesse hebben, neem dan vooral contact met me op. Hoe meer vrijwilligers hoe meer activiteiten en hoe meer kinderen er kunnen deelnemen!! Bij dezen dan ook een oproep aan ouders die hier wellicht iets in kunnen betekenen!

Voor vragen of andere zaken kun je contact opnemen met Nadine Zaicsek.
Mobiel: 06 53 55 16 06
E-mail: nzaicsek@piw.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Nadine.jongerenwerkPIW

Groetjes, Nadine