Inzamelingsactie voor de voedselbank

In de weekenden van 16/17 en 23/24 juli 2016, vlak voor het begin van de zomervakantie organiseren wij weer een inzamelingsactie voor de Voedselbank Zuid-Limburg. Veel van de personen en gezinnen die door armoede zijn aangewezen op een pakket van de voedselbank zijn niet in staat om met vakantie te gaan. Daarom vragen wij dat u uw hart laat spreken en een royale bijdrage zult leveren. De voedselbank moet voortdurend hard werken om de vele voedselpakketten die wekelijks samengesteld worden te kunnen vullen. Ondersteuning door producenten van levensmiddelen, maatschappelijke organisaties en individuele burgers zoals u zijn daarom onontbeerlijk. Denk daarom als u bezig bent met de voorbereiding van uw vakantie ook eens aan de vele mensen die jammer genoeg niet op stap kunnen. Het aantal mensen dat aangewezen is op de hulp van de voedselbank blijft zeer hoog en bovendien bestaat er nog altijd een aanzienlijke wachtlijst! Helpt u mee om deze wachtlijst korter te maken?

De voedselbank heeft vooral behoefte aan houdbare producten zoals:
* conserven in glas of blik;
* rijst, spaghetti, macaroni e.d;
* broodbeleg zoals pindakaas, jam, hagelslag;
* koffie en thee;
* geld geven mag ook, maar dan graag in de collectebus. Wij kopen daar dan levensmiddelen van.

Kerkgangers kunnen hun gaven voor en na de eucharistieviering op zaterdag en zondag in de kerk op de bekende grote tafel deponeren.

Er kan ook gedoneerd worden in Het Kruispunt, Burg. Schrijenstraat 2, tijdens de openingsuren op dinsdag (19 en 26 juli) van 10 tot 12u en op woensdag (20 juli van 14 tot 16u.

Ook in Wijksteunpunt De Oase kunt u uw evt. bijdrage kwijt en wel tijdens de openingsuren op dinsdag 19 en 26 juli, tussen 14 en 16u.

Namens de klanten van de voedselbank alvast hartelijke bedankt.

Stuurgroep Diaconie