Inzamelingsactie voor de voedselbank Zuid-Limburg op 19, 20, 26 en 27 november a.s.

Voor de derde keer dit jaar organiseren wij een inzamelingsactie voor de voedselbank en wel in het weekend vóór de advent (19 en 20 november) en in het eerste weekend van de advent (26 en 27 november). De hulp aan de voedselbank is nog altijd hard nodig omdat de armoede en in het bijzonder de langdurige armoede in ons land onverminderd groot is.

De Voedselbank Zuid-Limburg, die ook de pakketten uitreikt in Sittard, heeft de grootste moeite om wekelijks de meer dan 500 gezinnen van voedsel te voorzien. Alle lang houdbare producten zijn welkom: conserven, broodbeleg zoals pindakaas, hagelslag en jam, rijst en pasta, koffie en thee.

De kerkgangers kunnen hun gave zoals gewoonlijk op de bekende grote tafel, bij de hoofdingang van de kerk deponeren. Als het gesjouw met levensmiddelen u te lastig is kunt u ook geld geven in de bus die op de tafel staat. Van dit geld kopen wij dan ook levensmiddelen.

Er kan ook gedoneerd worden in Het Kruispunt, tijdens de openingsuren op dinsdag 22 en 29 november en op woensdag 23 november. Ook in het wijksteunpunt De Oase kunt u uw bijdrage afgeven en wel tijdens de openingsuren op dinsdag 23 en 29 november tussen 14.00u en 16.00u.

Ook namens de klanten van de Voedselbank alvast hartelijke bedankt!

Stuurgroep Diaconie