Asfalteren Kruising Wehrerweg-Bachstraat

Aanstaande zaterdag, 5 november 2016, wordt gestart met het aanbrengen van de laatste asfaltlaag op de kruising Wehrerweg-Bachstraat. De werkzaamheden duren 1 dag (vanaf 6.00u). Hiervoor wordt de kruising afgesloten.

Bereikbaarheid tijdens afsluiting
Op de onderstaande afbeelding vindt u de omleidingsroute.

Winkelcentrum Romeinenstraat en Gezondheidscentrum
Tijdens de werkzaamheden is het kruispunt Wehrerweg–Bachstraat volledig afgesloten. Het gezondheidscentrum en het winkelcentrum blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden.
Afkomende vanaf de Duitse grens heeft u geen hinder van de werkzaamheden en is het winkelcentrum normaal bereikbaar. Voor het gezondheidscentrum dient u echter omleiding B te volgen.
Afkomende vanaf Sittard kunt u het winkelcentrum Romeinenstraat en het gezondheidscentrum bereiken door de omleiding A te volgen.

Busdiensten
Tijdens de werkzaamheden komen de haltes voor de buslijnen 13 en 14 na de rotonde Winston Churchillaan–Hemelsley te vervallen (betreft haltes nabij het gezondheidscentrum, nabij rotonde Wehrerweg–Romeinenstraat, ter hoogte van de Selfkantstraat en aan de Lange Voer). De bus zal dan keren op de rotonde Winston Churchillaan–Hemelsley.

Vragen?
Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie dan kunt u terecht bij de uitvoerder van BAM Infra, de heer P. Smetsers, bereikbaar onder nummer 06 55 86 55 98.
Met vragen over de omgeving en verkeersmaatregelen kunt u terecht bij M. Beks, bereikbaar onder nummer 06 23 01 19 20 of per e-mail: maarten.beks@bam.nl.
Tijdens de afsluiting op 5 november zijn beide nummers bereikbaar.