Project Kern met Pit-2018 succesvol afgerond!!

Afgelopen zaterdag hebben we succesvol de tweede en laatste pitch gedaan in Ospel voor de toekenning van de prijs n.a.v. de deelname met het 'Hart van Vrangendael' (herinrichting voormalig DaCapo-terrein) aan Kern met Pit 2018 van de KNHM.

Samen met de werkgroep DaCapo, maar ook met een aantal zeer enthousiaste wijkbewoners hebben we voor deelname aan Kern met Pit de planten geplant, de kerstboom geplaatst met de verlichting en een hondenspeeltoestel gemaakt en geplaatst op het hondenspeelterrein.

Een speciaal woord van dank aan onze zeer enthousiaste vrijwilliger Wien Peters die niet alleen hard heeft meegewerkt tijdens het reguliere onderhoud, maar ook de presentatie voor de allereerste pitch eind 2017, maar ook die voor afgelopen zaterdag weer zo mooi in elkaar heeft gezet. Ook heeft hij gezorgd voor de creatieve afbeeldingen die onze projecttafel beide keren hebben gesierd! Geweldig, Wien! Hartstikke mooi en vooral héél erg bedankt!!

Natuurlijk ook een woord van dank aan alle wijkbewoners en leden van de werkgroep DaCapo die er samen met ons voor hebben gezorgd dat het 'Hart van Vrangendael' zo mooi is geworden en waardoor we deze cheque en het predicaat Kern met Pit-project 2018 mogen voeren. Super!! Dank jullie wel voor jullie hulp en steun!!

Hieronder een korte impressie van afgelopen zaterdag, 19 januari j.l.: de overhandiging van het juryrapport, de overhandiging van de cheque en de plaquette Kern met Pit.

We zijn supertrots op dit mooie resultaat dat zonder de hulp van alle betrokken wijkbewoners niet mogelijk was geweest!! Nogmaals hartelijk dank!!

Klik hier om meer te lezen over ons project op de website van de KNHM.