Garage Sale Vrangendael plus Hobby- & Plantenmarkt/bedrijven-burencontactdag: zondag 1 september 2019

Op zondag 1 september a.s. vindt weer de derde Garage Sale in Vrangendael plaats en wel van 10u tot 15u.

Heb je geen eigen oprit en wil je je eigen spullen toch verkopen tijdens de Garage Sale? Dat kan ook!! En wel op het 'Hart van Vrangendael' (Broeksittarderweg/Burg. Gijzelsstraat)! De kosten bedragen ook hiervoor € 2,50. Denk wel aan je eigen deken of tafel(tje) en vermeld even duidelijk dat de locatie het 'Hart van Vrangendael' is op het onderstaande aanmeldformulier.

Je kunt je tot uiterlijk 1 augustus a.s. aanmelden middels het invullen en inleveren van het onderstaande formulier:

Volg ons ook op Facebook Garage Sale Vrangendael 2019!! Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar garagesalevrangendael@outlook.com en je ontvangt z.s.m. een reactie.

Hobby- & Plantenmarkt/bedrijven-burencontactdag

Dit jaar is er op diezelfde dag een hobby- en plantenmarkt op het 'Hart van Vrangendael'. Beoefen je een hobby en wil je deze demonstreren of de resultaten van je hobby verkopen? Ben je een ondernemer in Vrangendael en wil je je bedrijf onder de aandacht brengen die dag? Ben je eigenaar van een tuincentrum, kweker of bloemist en wil je je planten die dag verkopen? Dat kan!!

Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen met vermelding van je telefoonnummer naar wijkplatformvrangendael@gmail.com en we nemen z.s.m. contact met je op. Het wijkplatform draagt zorg voor een marktkraam met zeil. De kosten hiervan bedragen € 15,- per marktkraam (met zeil).

Voor de deelnemers organiseren we na afloop een gezellige BBQ.