Uitnodiging hobby- en plantenmarkt annex bedrijven-burencontactdag zondag 1 sept. a.s.

Geachte ondernemer in Vrangendael,

Op zondag 1 september a.s. organiseren wij – het wijkplatform in Vrangendael - een hobby- en plantenmarkt annex bedrijven-burencontactdag op het ‘Hart van Vrangendael’ gelegen aan de Broeksittarderweg (terrein voormalige DaCapo-college). Ook wordt die dag weer de derde Garage Sale in onze wijk gehouden van 10u tot 15u. Je kunt je tot uiterlijk 1 augustus a.s. aanmelden.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op deze link. U vindt dan het aanmeldformulier en de addressen om dit na invulling in te leveren.

Op het ‘Hart van Vrangendael’ is ook een terras geopend om zodoende tegen een geringe vergoeding een consumptie te nuttigen en/of na afloop deel te nemen aan een barbecue.

U als ondernemer in onze wijk willen we graag uitnodigen uw bedrijf en bedrijfsactiviteiten te promoten en extra onder de aandacht van alle bezoekers te brengen. Dat zijn in eerste instantie de mensen uit onze wijk zelf, maar natuurlijk ook van buiten onze wijk en/of zelfs van buiten onze gemeente. Op deze manier willen we u als ondernemer in onze wijk de mogelijkheid bieden met – wellicht andere en mogelijke – nieuwe klanten in contact te komen. U kunt op die dag informatie verstrekken, maar ook ervoor kiezen uw product/diensten te verkopen. U met uw bedrijf, verenigingen, zzp’ers of wijkbewoners uit onze wijk met een bepaalde hobby kunnen op deze dag hun kunde demonstreren en klanten werven.

Aan uw deelname op deze dag zijn geen kosten verbonden. Mocht u gebruik willen maken van een overdekte marktkraam (lengte 4m), dan bedragen de huurkosten hiervoor € 15,-. De kosten voor de barbecue bedragen € 15,- per persoon.

Interesse?
Stuur dan een e-mail naar wijkplatformvrangendael@gmail.com of neem telefonisch contact op met Jos Dols, gsmnr. 06 53 67 95 35. Op deze manier kunnen we nl. ook uw bedrijf al promoten in de vooraankondigingen op onze website en Facebook (indien u hiermee akkoord gaat natuurlijk) en kunnen we checken of er interesse is voor een overdekte marktkraam of niet. Ook voor vragen die u nog heeft, kunt u contact opnemen met Jos.

Na uw inschrijving wordt meer informatie over de hele dag verstrekt.