Open dag Gilde De Graven: zaterdag 7 september 2019

Op zaterdag 7 september a.s. houdt Gilde De Graven van 11.00 tot 15.00u haar jaarlijkse Open Dag. Gilde De Graven is alweer een jaar gevestigd in gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Munstergeleen, Pancratiusstraat 24, maar merkt dat dit bij veel mensen nog onbekend is. Gilde De Graven is een niet-commerciële vrijwilligersorganisatie voor iedereen die er plezier in heeft, om zijn of haar ervaringen, kennis e.d. over te dragen aan anderen. Daarbij staat plezier hebben met elkaar hoog in ons vaandel.

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om op deze Open Dag kennis te nemen van Gilde De Graven.

Om 11.00u begint de Open Dag en zullen allerlei workshops van de cursussen worden aangeboden. Het aanbod van de cursussen is groot en zeer divers. Van computercursussen: iPad en iPhone en Microsoft Windows 10 voor beginners tot taalcursussen: Duits voor gevorderden, Engels voor beginners, Frans voor beginners, Franse opfriscursus en Frans Le Tour de France en chansons, Spaans voor beginners en Spaans voor gevorderden. Creatieve cursussen: bloemschikken en schilderen, maar ook wandelingen en fietstochten.
Twee leesclubs van Suzan Voncken en een leesclub van Wim Krings staan op het programma van Gilde De Graven.
Verder worden er in de loop van het jaar allerlei lezingen en excursies georganiseerd; enkelen treft u reeds aan op onze website: https://gildedegraven.nl/

Helemaal nieuw in ons programma zijn:
* wijnproefcursus door Ed Villevoye;
* naaicursus door Monique Nieling;
* healingcursus door Birgit Urlings;
* Microsoft Excel en Word voor beginners.

Zoals u ziet een zeer gevarieerd aanbod. Wilt u op de hoogte worden gehouden, dan kan dit door eenvoudig naar onze website te gaan en Vriend te worden van Vrienden van Gilde De Graven. U ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief met updates van ons programma. Bent u in de gelegenheid om 7 september a.s. onze Open Dag te bezoeken, dan kunt u kennismaken met diverse cursusleiders en de nodige informatie vergaren over onze activiteiten.

Achtergrond info
Gilde De Graven (voorheen: Gilde Westelijke Mijnstreek) is al bijna 25 jaar actief in de regio. Er worden tegen zeer scherpe tarieven allerlei cursussen en andere activiteiten aangeboden, waarbij leren en gezelligheid de ideale combinatie is. Gilde werkt uitsluitend met vrijwilligers om haar doelstelling (overdracht van kennis, kunde en ervaring) te realiseren tegen uiterst schappelijke prijzen.