Garage Sale en Hobby- & Plantenmarkt 2020: uitgesteld tot 2021

Het wijkplatform had het plan ook dit jaar weer een Hobby- & Plantenmarkt te organiseren en op verzoek van de organisatoren van de Garage Sale deze over te nemen en ook plaats te laten vinden.

Door de Coronamaatregelen (COVID-19) zijn we echter genoodzaakt beide activiteiten uit te stellen en door te schuiven naar het volgend jaar: 2021.

Alle evenementen zijn namelijk tot nu toe tot 1 september 2020 niet toegestaan. Als wijkplatform verwachten wij ook dat daarna slechts zeer minimaal de 'intelligente lockdown' in ons land wordt uitgebreid. Gezien de voorbereidingen die de beide activiteiten vragen, willen we ook voorkomen dat dit allemaal voor niets blijkt dit jaar. Vandaar onze beslissing.

We houden u op de hoogte van de verdere plannen in onze wijk en mogelijkheden hieromtrent m.b.t inachtneming van de COVID-19-maatregelen.

Voor vragen kunt u altijd een e-mail sturen naar wijkplatformvrangendael@gmail.com.

Blijf gezond en volg aub de COVID-19-richtlijnen op!!
In deze tijden dienen we met name vooruit te kijken en vooral te denken aan al onze zorgverleners en overige faciliterende beroepen (Politie, gemeente, ...) die extra risico's lopen bij het uitvoeren daarvan. Om hun werklast behapbaar te maken en te houden (pieken en keuzes te voorkomen), is het - vaak - van levensbelang dat we deze richtlijnen opvolgen!!

Was vaker uw handen, blijf thuis en houd afstand, maar vooral: blijf gezond!!