Vrangendael on Tour: zaterdag 25 juni a.s. van 14.00u tot 16.00u

In het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk (EJV) organiseert wpV op zaterdag 25 juni a.s. samen met het Lokaal Comité EJV een promotietour langs de vrijwilligersorganisaties in onze wijk. Op basis van deze publiekscampagne wordt vrijwilligerwerk in het algemeen, maar vooral de vrijwilligersorganisaties verbonden aan deze tour nader onder de aandacht worden gebracht.

Hoe weet u welke vrijwilligersorganisaties erbij zijn betrokken?
Op zaterdag 25 juni a.s. tourt van 14.00u tot 16.00u een treintje door onze wijk. In de extra

thema-editie Vrangendael on Tour - Juni 2011

- die momenteel in de maak is - treft u een strippenkaart aan voor dit treintje, maar natuurlijk ook uitleg over alle vrijwilligersorganisaties in onze wijk.

Halteplaatsen van het treintje
Elke vrijwilligersorganisatie vormt een halteplaats. U kunt bij de diverse halteplaatsen in- en uitstappen en een kijkje nemen in de keuken van deze vrijwilligersorganisaties. Aan de Bachstraat zijn allerlei activiteiten rondom het te ontwikkelen Sportief Centrum Sittard-Oost zoals sport- en spelactiviteiten van Ecsplore en een interactieve voetbalwand. Voor de kinderen is er speciaal een springkussen, schminken en popcorn. Daarnaast maakt u ook nog kans op een prijs. Als u de letters van de rebus op alle locaties hebt verzameld, kunt u de strippenkaart inleveren bij buurthuis 'De Oase'. Daar wordt om 17.00u de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt.
Om 16.00u start in buurthuis 'De Oase' de themabijeenkomst Vrangendael on Tour. Hier ontvangt u handreikingen hoe u anno 2011 vrijwilligers kunt vinden en binden. Geïnteresseerden voor deze themabijeenkomst kunnen zich uiterlijk 17 juni a.s. aanmelden via wijkplatformvrangendael@gmail.com of via het contactformulier op onze website.

Uitnodiging Vrangendael on Tour

Reader LSA Workshop Vrangendael on Tour