Interim Projectleiding 't BOSS

Zoals u in editie #19 September 2011 heeft kunnen lezen, is de projectleiding van ’t BOSS in handen van Astrid Verblakt. Binnenkort gaat Astrid echter met zwangerschapsverlof en zullen haar taken op dit gebied overgenomen worden door Cindy Caanen.

Hieronder stelt Cindy zich even aan u voor:

Hallo buurtbewoners,
Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Cindy Caanen en collega van Astrid Verblakt bij Arthur Jansen Advies. Ik neem gedurende het zwangerschapsverlof van Astrid het projectleiderschap van het project ’t BOSS over. Ik werk ruim 10 jaar voor het adviesbureau en heb met veel plezier in deze jaren mogen samenwerken met allerlei burgers, vrijwilligers, belangenbehartigers en professionals. Ook heb ik aan diverse grote en kleine leefbaarheidstrajecten gewerkt. ‘t BOSS-project is inspirerend en een goed voorbeeld van burgerkracht in Limburg. Ik ben dan ook blij hieraan een kleine bijdrage te mogen leveren.
Met sommige buurtbewoners heb ik al kennis gemaakt tijdens de Klankbordgroep van 1 maart jl. en ik hoop jullie ook de komende maanden te zien en te horen. Astrid gaat 19 maart 2012 met verlof en vanaf dat moment t/m augustus 2012 kunnen jullie bij mij terecht met vragen. Dus aarzel niet om contact met mij op te nemen als jullie vragen hebben en/of een actieve bijdrage willen leveren aan het project (bijvoorbeeld vrijwilliger of stageplek). Ik ben bereikbaar via e-mail (cindy.caanen@arthurjansenadvies.nl) en telefoon (043 409 48 88/06 10 82 64 41). Tot binnenkort!

Groeten, Cindy