Nieuw aspirant-bestuurslid wpV

Tot onze vreugde mogen we weer een nieuw aspirant-bestuurslid binnen het wpV verwelkomen: Marij van der Leek. Hieronder stelt ze zich even aan u voor:

Hallo buurtbewoners,

Bij deze wil ik me even voorstellen als aspirant-bestuurslid van het wpV.
Ik ben Marij van der Leek en woon al 6 jaar met veel plezier in Vrangendael. Ik heb twee dochters waarvan de jongste, Lindy, nog bij mij woont. Mijn oudste dochter, Mandy, woont alweer enkele jaartjes op zichzelf. We hebben een hond die Boyke heet. Een leuk, eigenwijs beest. Hiermee loop ik regelmatig een rondje door de wijk.
In het dagelijkse leven ben ik overblijfmoeder op de basisschool in Overhoven. Ik doe dit met veel enthousiasme. De omgang met de kinderen is heerlijk om te doen. In mijn vrije tijd schilder ik graag. Ook is het maken en verstellen van kleding en hobby van me.
Een paar keer per jaar huur ik een kraam op een rommelmarkt. Een heel leuke manier om mensen te ontmoeten.
Al jaren ben ik geïnteresseerd in het wpV. Ik wil niets missen van al het nieuws. Vandaar dat ik veel zin heb om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. De eerste vergadering heb ik al bijgewoond. Het is een leuk team van vrijwilligers waarmee ik meteen een klik had.
Omdat ik zelf door een chronische zenuwaandoening niet heel actief kan sporten, vind ik het fijn om nauw betrokken te zijn bij het nieuwe project ’t BOSS. Ik vind het een geweldig mooi plan voor onze wijk. Een plan waar hopelijk straks jong en oud elkaar gaan ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Marij van der Leek